Makkelijke recepten met achterham

Achterham is vlees van het dikke deel van de achterbout van het varken. Je kan achterham zowel gekookt, gerookt als gepekeld kopen. Het is o.a. te verwerken in gerechten of te gebruiken als broodbeleg.

Nooit meer iets missen? Meld je aan voor de gratis Kookidee nieuwsbrief en ontvang wekelijks een e-mail met de nieuwste recepten en meer kookinspiratie. Natuurlijk kan je je op ieder moment weer afmelden voor mijn gratis nieuwsbrief.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens