Rechaud

Een rechaud, of warmhoudplaat, wordt gebruikt om gerechten op tafel warm te houden. Meestal is een rechaud een langwerpige standaard waar je een schaal, pan of beiden tegelijk op kan zetten.

Rechaud

Een rechaud kan worden verwarmd met elektriciteit, een oplaadbare batterij of met waxinelichtjes. Een rechaud is handig bij een diner waar meerdere gerechten op tafel komen te staan. Bovendien is een rechaud onmisbaar voor iedereen die graag kaasfondue maakt.

Wil je een rechaud kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Bol.com. Behalve een rechaud vind je bij Bol.com natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens