Food festivals 2020

Food festivals 2020

In Nederland is er ook in 2020 weer van alles te beleven op het gebied van food. Rollende keukens, foodmarkets en andere food festivals zijn ook dit jaar weer in het hele land te vinden. Op deze pagina vind je de leukste foodfestivals in 2020 die je kan bezoeken.

Corona-update: in verband met de corona-maatregelen zijn veel festivals afgelast of in aangepaste vorm. Bezoek de website van ieder festival voor de laatste informatie.

Let op: de food festival agenda van 2020 zal regelmatig worden aangevuld met nieuwe food festivals.

Food festivals in Nederland 2020

Wil je dat jouw food festival voor 2020 in de agenda van Kookidee.nl wordt opgenomen? Stuur dan even een mailtje met alle informatie over het evenement naar info@kookidee.nl.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens