De lekkerste adventskalenders voor 2018

De lekkerste adventskalenders voor 2018

Afgelopen herfstvakantie waren we een weekje in Duitsland. Het viel me daar op hoeveel soorten adventskalenders je overal tegenkwam in de winkels. Ik weet nog dat ik ze als kind af en toe kreeg, gevuld met van die goedkope chocolade maar wat vond ik dat toen heerlijk.  Ook nu zijn er volop adventskalenders te koop, maar dan van een heel andere orde.

Daarom vind je hier de lekkerste adventskalenders voor 2018 die je gewoon in Nederland (en België) kan bestellen. Een deel hiervan kwam ik tegen op My Happy Kitchen, dus alle credits naar Anne-Marie. De rest heb ik gevonden via Facebook en Instagram. Dus zoek je een culinaire adventskalender, met bier, met thee of gewoon met chocolade? Kijk dan eens naar de culinaire adventskalenders hieronder. Hou er wel rekening mee dat de meeste adventskalenders op deze pagina verre van goedkoop zijn.

Zoek je toch een ander soort adventskalender? Bij Bol.com vind je tientallen leuke adventskalenders met o.a. Lego, Playmobil of om lekker zelf te vullen.

24 Days of Rum

24 Days of Rum

In deze 24 Days of Rum adventskalender van 1423 World Class Spirits vind je 24 flesjes rum. Op ieder flesje kan je lezen welke rum erin zit en waar deze vandaan komt. Deze adventskalender is o.a. te koop bij Drankgigant.nl.

Obsession Adventskalender

Obsession Adventskalender

Ben je dol op chocolade dan is deze Obsessions adventskalender wel iets voor jou. In deze chocolade adventskalender vind je 24 handgemaakte pralines met verschillende vullingen. Deze adventskalender bestel je bij Chocolissimo uit België, ze verzenden ook naar Nederland.

Thee adventskalender English Tea Shop

Thee adventskalender English Tea Shop

In deze thee adventskalender van de English Tea Shop vind je 25 piramidevormige theezakjes in leuke doosjes. Er zijn in totaal 13 verschillende winter- en kerstsmaken in deze adventskalender te vinden. Deze thee adventskalender is o.a. te koop bij Historia.net.

Thee adventskalender van Betjeman & Barton

Thee adventskalender van Betjeman & Barton

Ook in deze thee adventskalender van Betjeman & Barton vind je heerlijke thee. De kalender heeft maar liefst 24 verschillende theesoorten om af te tellen naar de kerst. Je koopt deze thee adventskalender in de webshop van Bertjeman & Barton.

Adventskalender met peper en zout

Adventskalender met peper en zout

Zoek je een leuke adventskalender voor iemand die van koken houdt? Dan is deze adventskalender met peper en zout misschien wel iets. In deze kalender vind je 12 soorten zout en 12 soorten peper van over de hele wereld. Deze adventskalender is o.a. te koop bij Historia.net.

Lakrids adventskalender

Lakrids adventskalender

Ben je dol op Lakrids, de bekende drop met chocolade? Deze Lakrids adventskalender is ‘een kerstreis door een wereld van glanzende bezienswaardigheden, knapperige verrassingen en zoete lekkernijen’. De kleine versie is helaas uitverkocht maar de grote versie is nog te koop bij Lakrids. Geen enkel probleem toch lijkt me ;-)

Beerwulf adventskalender

Beerwulf adventskalender

De Beerwulf adventskalender was vorig jaar al een groot succes. Ook dit jaar is deze adventskalender met 24 speciaalbieren weer te koop. In de Beerwulf adventskalender vind je bieren van 24 verschillende brouwers. Je kan deze adventskalender kopen op de website van Beerwulf.

Van Bieren adventskalender

Van Bieren adventskalender

Gelukkig is de Van Bieren adventskalender nog wel te koop. In deze doos vind je 24 bieren van verschillende brouwerijen van over de hele wereld. Pak ‘s ochtends het flesje voor die dag uit de doos en zet hem koel, kan je er ‘s avonds van genieten. De Van Bieren adventskalender is o.a. te koop bij Bol.com.

Beery Christmas adventskalender

Beery Christmas adventskalender

Ook de Beery Christmas adventskalender is een adventskalender voor bierliefhebbers. Met deze adventskalender ontdek je iedere dag een nieuw speciaalbier uit maar liefst 18 landen. In de kalender vind je biersoorten als Triple, IPA, Stout en Pale. De Beery Christmas adventskalender koop je bij Hopt.

Master of Malt adventskalenders

Master of Malt adventskalenders

Wil je liever iets sterkers? Misschien vind je dan wel iets tussen de vele Master of Malt adventskalenders. Deze Engelse webwinkel heeft een groot aantal adventskalenders met vele soorten whiskey. Maar ook voor adventskalenders met cognac, gin en zelfs wodka kan je terecht bij master of Malt.

Chocolade adventskalender van Dille & Kamille

Chocolade adventskalender van Dille & Kamille

In deze mooie chocolade adventskalender van Dille & Kamille vind je 24 heerlijke chocolaatjes van het bekende familiebedrijf Café-Tasse. De adventskalender bevat 12 minireepjes (9 gram) en 12 vierkante chocolaatjes (5 gram) in verschillende smaken. Deze chocolade adventskalender is te koop bij Dille & Kamille.

Mymuesli adventskalenders

Mymuesli adventskalenders

Rum, chocolade, bier… het is allemaal heerlijk maar niet even gezond. Wil je dat liever wel dan zijn er gelukkig de mymuesli adventskalenders. Je kan kiezen uit vier soorten adventskalenders: een mymuesli2go adventskalender, de mueslireep adventskalender, de Porridge adventskalender en een Deluxe adventskalender. Voor meer informatie over iedere kalender en om te bestellen ga je naar mymuesli.

Neuhaus Chocolate Winter Wonderland Pop-up adventskalender

Neuhaus Chocolate Winter Wonderland Pop-up adventskalender

De Neuhaus Chocolate Winter Wonderland Pop-up adventskalender is er eentje voor de echte chocoladeliefhebber. In deze prachtige adventskalender vind je 25 pralines van overheerlijke Belgische chocolade. Deze heerlijke kalender is te koop bij Neuhaus in België die gelukkig ook naar Nederland verzend.

Neuhaus kids adventskalender

Neuhaus kids adventskalender

Neuhaus heeft niet alleen de exclusieve pop-up adventskalender maar ook een leuke kids adventskalender. Hierin vind je 25 pralines en grappige figuurtjes met een heerlijke pralinévulling. Met een handig voetje is deze leuke kalender ook rechtop te zetten. Ook deze Neuhaus kids adventskalender is te koop bij Neuhaus.

Meer adventskalenders

Zoals ik al zei is dit maar een selectie van de vele adventskalenders die te koop zijn. Wil je nog meer adventskalenders zien dan vind je er een groot aantal bij Bol.com. Zo zijn er o.a. adventskalenders van LEGO, PLAYMOBIL, RITUALS en Disney. Ook zijn er mooie adventskalenders die je zelf kan vullen met snoepjes en kleine cadeautjes. Hier vind je ze allemaal.