De leukste agenda’s van 2017 voor kookliefhebbers

De leukste agenda’s van 2017 voor kookliefhebbers

Nu de herfstvakantie voor een groot deel van Nederland achter de rug is wordt het tijd vast vooruit te kijken. Het nieuwe jaar staat alweer voor de deur en daarom heb ik de leukste agenda’s van 2017 voor kookliefhebbers voor je uitgezocht. Stuk voor stuk leuke agenda’s voor iedereen die houdt van lekker koken en eten.

In het overzicht hieronder vind je een aantal echte kook- en receptenagenda’s en een paar andere agenda’s waar leuke recepten in voor komen. Leuk voor jezelf of om bijvoorbeeld cadeau te geven aan een ander. Alle agenda’s en nog veel meer agenda’s zijn te bestellen bij Bol.com of te koop in je boekhandel.

Smulweb agenda 2017

Elke liefhebber van koken kent Smulweb wel, een site boordevol recepten en andere leuke artikelen over koken en lekker eten. De Smulweb agenda voor 2017 is onmisbaar in je keuken en bevat maar liefst 53 lekkere recepten. De Smulweb agenda is voorzien van een handige ringband.

Smulweb agenda 2017

Bestel hier de Smulweb agenda 2017.

Delicious agenda 2017

Ook de delicious. agenda van 2017 is een echte aanrader voor liefhebbers van koken. In de delicious. agenda vind je 32 lekkere recepten, 5 complete menu’s en handige tips en tricks. Ook deze agenda van delicious. is voorzien van een handige ringband én een elastiek en bied je voldoende schrijfruimte.

delicious. agenda 2017

Bestel hier de delicious. agenda 2017.

Seasons agenda 2017

In de Seasons agenda van 2017 vind je prachtige foto’s, leuke decoratie-ideeën en natuurlijk heerlijke recepten. De Seasons agenda voor 2017 is voorzien van een mooie omslag met ringband en een handig opbergvak achterin. Bovendien vind je in deze Seasons agenda vier mooie ansichtkaarten om in te lijsten of te versturen.

Seasons agenda 2017

Bestel hier de Seasons agenda 2017.

Gezond en lekker het jaar rond agenda 2017

De Gezond en lekker het jaar rond agenda 2017 is een hele mond vol, zowel letterlijk als figuurlijk. In deze leuke agenda van de makers van Eat Live Travel vind je namelijk tal van lekker recepten zoals lekkere soepen, salades, pasta’s en tussendoortjes. De Gezond en lekker agenda heeft een ringband en een handig opbergvakje.

Gezond en lekker het jaar rond agenda 2017

Bestel hier de Gezond en lekker agenda 2017.

Landleven agenda 2017

De Landleven agenda van 2017 is een leuke agenda vol ideeën voor het leven op het platteland. Iedere week vind je een lekker recept, een handige tip voor je tuin of een leuk weetje. Deze verrassend veelzijdige liggende agenda heeft het hele jaar door dus wat leuks te bieden. Niet alleen voor foodies maar voor iedereen die graag buiten is.

Landleven agenda 2017

Bestel hier de Landleven agenda 2017.

Lekker leven agenda 2017

De Lekker leven agenda 2017 is een agenda voor iedereen die van lekker koken houdt en geniet van het buitenleven. In deze agenda vind je naast bijbelcitaten en inspirerende teksten veel lekkere en gezonde recepten en prachtige natuurfoto’s. De Lekker leven agenda heeft een ringband en handig liniaaltje.

Lekker leven agenda 2017

Bestel hier de Lekker leven agenda 2017.

Meer leuke agenda’s voor thuiskoks?

Dit zijn de agenda’s met recepten die ik zelf ken, maar misschien zijn er nog veel meer kook- en receptenagenda’s. Ken jij een leuke agenda voor de kookliefhebber die hier nog niet tussen staat? Stuur me dan een mailtje via info@kookidee.nl en ik kijk of de agenda in dit rijtje thuis hoort. Bedankt alvast!