De leukste agenda’s voor 2019

De leukste agenda’s voor 2019

Het jaar zit er weer bijna op en de eerste plannen voor 2019 zijn alweer gemaakt. Ik zette de leukste agenda’s voor 2019 voor je op een rijtje. Stuk voor stuk leuke en mooie agenda’s waarmee je het nieuwe jaar in ieder geval goed georganiseerd kan beginnen.

In dit overzicht vind je natuurlijk leuke recepten agenda’s. Maar ook andere handige agenda’s met ruimte voor recepten, boodschappenlijstjes en planlijstjes komen voorbij. Deze leuke agenda’s zijn natuurlijk perfect als cadeautje maar ook om voor jezelf te kopen. Hopelijk zit er een geschikte  agenda voor 2019 voor je tussen.

Hier vind je trouwens nog véél meer agenda’s voor 2019.

Libelle Gezond Agenda 2019

Met de Libelle Gezond Agenda haal je iedere dag het beste uit jezelf. In deze praktische agenda vind je o.a. gezonde recepten, leuke tips, handige to-do-lijstjes en nog veel meer. De agenda is voorzien van een ringband en handig elastiek.

Libelle Gezond Agenda 2019

Bestel hier de Libelle Gezond Agenda 2019

delicious. agenda 2019

De delicious. agenda is de ideale agenda voor de kookliefhebber. In deze agenda vind je o.a. 32 lekkere recepten, 4 complete menu’s en wijnsuggesties. De agenda is voorzien van een ringband en handig elastiek en heeft lekker veel schrijfruimte.

delicious. agenda 2019

Bestel hier de delicious. agenda 2019

Mieke Kosters Gezond en Lekker Agenda 2019

Wil je een gezond en slank jaar dan is de Mieke Kosters Gezond en Lekker Agenda misschien iets. In de agenda vind je naast allerlei tips, psychologische achtergronden ook heerlijke, makkelijke en gezonde recepten. En in de maand februari vind je een 4-weekse buikspierchallenge. Deze compacte agenda past bovendien makkelijk in je tas.

Mieke Kosters Gezond en Lekker Agenda 2019

Bestel hier de Mieke Kosters Gezond en Lekker Agenda 2019

Seasons Agenda 2019

Ook in de Seasons Agenda vind je genoeg inspiratie voor het nieuwe jaar. Niet alleen heerlijke seizoenrecepten maar bijvoorbeeld ook originele decoratie-ideeën en styling-tips voor binnen en buiten. En met de vier bijgeleverde ansichtkaarten maak je ook nog eens iemand anders blij.

Seasons Agenda 2019

Bestel hier de Seasons Agenda 2019

Relax mama agenda 2019

De Relax mama agenda is een overzichtelijke agenda voor het hele gezin. Ieder gezinslid kunnen per persoon afspraken worden opgeschreven. Daarnaast vind je iedere week een leuke uitspraak, een Relax-Mama rijtje, een weekmenu of ruimte voor extra aantekeningen. Ook zijn in de agenda leuke artikelen en illustraties te vinden.

Relax mama agenda 2019

Bestel hier de Relax mama agenda 2019

Mind & spirit agenda 2019

Luister jij het liefst naar je gevoel dan kan je de Mind & spirit agenda eens bekijken. In deze fijne agenda vind je alles voor een mindful leven. Denk bijvoorbeeld aan yogaoefeningen, levenstips en wijsheden, quotes en gezonde voeding. De agenda heeft prachtig beeldmateriaal en een overzichtelijke indeling.

Mind & spirit agenda 2019

Bestel hier de Mind & spirit agenda 2019

Landleven Agenda 2019

De Landleven Agenda is een liggende agenda en heeft een handig oogje waarmee je hem ook op kan hangen. In de agenda vind je praktische tips, overzichten met seizoensgroenten, tuinadviezen en lekkere recepten. Natuurlijk heeft de Landleven agenda ook genoeg ruimte voor het opschrijven van notities en afspraken.

Landleven Agenda 2019

Bestel hier de Landleven Agenda 2019

Chocolade agenda 2019

De Chocolade agenda is dé agenda voor de liefhebber van chocolade, en wie is dat nou niet? Behalve ruimte voor al je afspraken vind je in deze leuke agenda nog veel meer. Leuke weetjes over chocolade, tips en natuurlijk lekkere recepten met chocolade. Leuk extraatje is de bijgeleverde sleutelhanger met ‘een stukje chocolade’.

Chocolade agenda 2019

Bestel hier de Chocolade agenda 2019

Buitenleven agenda 2019

De Buitenleven agenda is een handzame agenda voor in je tas of thuis. De praktische agenda heeft een ringband en lintje en biedt genoeg ruimte voor je afspraken. Ook vind je in deze leuke agenda natuurlijk mooie foto’s met tips en weetjes, een overzicht van alle vakanties en feestdagen en lekkere recepten.

Buitenleven agenda 2019

Bestel hier de Buitenleven agenda 2019

De Groene Tuin agenda 2019

Geniet jij van je tuin of moestuin dan is De Groene Tuin agenda iets voor jou. In deze kleurrijke en overzichtelijke agenda vind je van alles over de tuin en moestuin. Veel informatie, handige tips en weetjes en van alles over bemesten, snoeien en zelfs insecten. De Groene Tuin agenda is dé agenda voor tuinliefhebbers in Nederland en Vlaanderen.

De Groene Tuin agenda 2019

Bestel hier de De Groene Tuin agenda 2019

Leven in Frankrijk Agenda 2019

Leven als een god in Frankrijk? In deze Leven in Frankrijk Agenda vind je veel leuke weetjes en feiten over dit prachtige vakantieland. Bovendien word je iedere maand verrast met een heerlijk Frans seizoensrecept en vind je een handige woordenlijst Nederlands-Frans in de agenda. Leuk om cadeau te geven aan een echte Francofiel.

Leven in Frankrijk Agenda 2019

Bestel hier de Leven in Frankrijk Agenda 2019

Italië Agenda 2019

Ben je meer fan van Italië dan kies je natuurlijk voor de Italië Agenda. Ook deze praktische agenda staat vol leuke weetjes en interessante feiten over dit prachtige land. En net als in de hierboven genoemde agenda vind je ook in de Italië agenda maandelijks een lekker Italiaans seizoensrecept. Buon appetito!

Italië Agenda 2019

Bestel hier de Italië Agenda 2019

Plan-Point organizing agenda 2019

De Plan-Point organizing agenda is een echte homeplanner op A4-formaat. In deze agenda kan je echt alles kwijt, zowel voor je werk als privé. Niet alleen je afspraken maar bijvoorbeeld ook je boodschappen, maaltijdplanningen, klusjes in huis en bijvoorbeeld ideeën. Dankzij de handige dagelijkse uren-, kilometer- en onkostenregistratie is deze agenda ook heel geschikt voor de ZZP-er.

Plan-Point organizing agenda 2019

Bestel hier de Plan-Point organizing agenda 2019

Meer agenda’s voor 2019

Zoals gezegd zijn er nog veel meer agenda’s voor 2019. Van strakke zakelijke agenda’s tot vrolijke agenda’s met veel illustraties en leuke weetjes. Er is genoeg keuze om ook 2019 georganiseerd te beginnen. Vind je het wat lastig kiezen dan kan je ook de top 10 agenda’s voor 2019 eens bekijken.