Kookidee tijdens de zomervakantie

Kookidee tijdens de zomervakantie

Net als de rest van Nederland ben ook ik inmiddels wel toe aan de zomervakantie. Dat komt goed uit want voor mijn regio begint die zomervakantie vandaag. De regio’s Noord en Zuid volgen de komende twee weken en dan is een groot deel van ons land op pad.

Ook Kookidee zal het de komende acht weken iets rustiger aan doen. Wat je van Kookidee tijdens de zomervakantie kan verwachten lees je in het stukje hieronder. Vanaf september zal Kookidee weer op volle toeren draaien en je doordeweeks weer dagelijks verrassen met lekkere recepten.

Recepten tijdens de vakantie

Ik heb gelukkig al heel wat lekkere recepten voorbereid en voor je klaar staan. Ook tijdens de zomervakantie zal ik trouwens regelmatig iets nieuws koken en op mijn website vermelden. Tijdens de zomervakantie kan je iedere week minimaal twee nieuwe recepten op Kookidee verwachten.

Op Facebook zal ik wel elke dag een kookidee plaatsen. Minimaal twee keer per week dus een nieuw recept en voor de rest ‘gouwe ouwe’ recepten die goed bij de zomer passen. Hopelijk vind je ook hier genoeg lekkers tussen om tijdens de zomerperiode te maken.

Kookidee nieuwsbrief

Ook de Kookidee nieuwsbrief gaat even op een lager pitje. In plaats van iedere week een nieuwsbrief zal ik deze de komende acht weken tweewekelijks versturen. Ook zullen de nieuwsbrieven een wat uitgekleed karakter hebben maar wel lekkere recepten bevatten.

Gelukkig kan je in het archief alle eerdere edities van de Kookidee nieuwsbrief nalezen. En heb je je nog nooit aangemeld voor mijn nieuwsbrief dan kan je dat hier alsnog doen.

Fijne vakantie!

Ik wens jou in ieder geval alvast een hele fijne vakantie toe. Over de grens, in eigen land, in je tuin of op je balkon. Geniet er lekker van!

Fijne vakantie!

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens