Kookidee tijdens de zomervakantie

Kookidee tijdens de zomervakantie

Vandaag is het 13 juli en begint voor de regio Midden de zomervakantie. En hoewel ik tijdens de zomervakantie natuurlijk iedere dag blijf koken gaat ook Kookidee zeven weken ‘in de zomerstand’. Hieronder kan je lezen wat je kan verwachten van Kookidee tijdens de zomervakantie.

Nieuwe recepten

Normaal gesproken plaats ik iedere werkdag een nieuw recept op Kookidee en Facebook. De komende zeven weken zal ik nog af en toe een nieuw recept plaatsen maar vooral veel gouwe ouwe recepten met je delen. Natuurlijk wel recepten die passen bij het seizoen en favoriet zijn bij de bezoekers van mijn site.

Voor mij is dit een mooie manier om tijdens de vakantie nieuwe dingen uit te proberen en een buffer op te bouwen voor na de vakantie. Met ruim 700 recepten is er gelukkig genoeg lekkers te vinden voor iedere dag. Over zeven weken draait Kookidee weer op volle toeren en vind je weer iedere werkdag een nieuw recept op Facebook en mijn site.

De nieuwsbrief

Ook de nieuwsbrief zal tijdens de zomervakantie niet worden verstuurd. Vanaf woensdag 5 september zal de nieuwsbrief weer wekelijks worden verzonden. De laatste weken werd de nieuwsbrief al wat onregelmatiger verstuurd, nu krijg je hem een tijdje niet.

De nieuwsbrieven die al eerder zijn verstuurd kan je gelukkig teruglezen, hier vind je de 20 laatst verstuurde edities. Aanmelden voor mijn nieuwsbrief kan natuurlijk wel.

Fijne vakantie

Ik wil tot slot iedereen een hele fijne vakantie toewensen. Of je nu al op vakantie bent, nog moet gaan of lekker in eigen land blijft. Geniet van elkaar, het lekkere weer, de mooie omgeving en zeker het lekkere eten. Ik blijf tijdens de zomervakantie lekker doorkoken zodat ik jullie hopelijk na de vakantie weer kan verrassen met nieuwe en lekkere recepten!

Kookidee tijdens de zomervakantie

In het kort

Tijdens de zomervakantie vind je iedere dag een recept op Facebook. Dit zijn vooral oudere recepten maar zo nu en dan een nieuwe. Nieuwe recepten verschijnen natuurlijk ook op mijn website. De nieuwsbrief zal tijdens de zomervakantie niet worden verstuurd.