Leuke agenda’s voor 2018

Leuke agenda’s voor 2018

Het nieuwe jaar komt steeds dichterbij. Het werd dus wel eens tijd om een aantal leuke agenda’s voor 2018 op een rijtje te zetten. De leukste agenda’s voor het komende jaar vind je hieronder. Stuk voor stuk handige agenda’s waar je een jaar lang plezier van zult hebben.

In het overzicht vind je natuurlijk echte receptenagenda’s voor de kookliefhebber. Maar ik heb ook andere handige agenda’s met ruimte voor recepten voor je gevonden. Deze leuke agenda’s voor 2018 zijn natuurlijk ideaal om cadeau te geven maar ook om lekker voor jezelf te kopen.

Delicious. agenda 2018

De delicious. agenda 2018 is een leuke weekagenda met een handige ringband en voorzien van een breed elastiek. In deze weekagenda vind je maar liefst 33 recepten, 4 menu’s, handige tips en tricks en wijnsuggesties.

De delicious. agenda is een ideale agenda voor de echte kookliefhebber. De agenda is 17 cm breed en bijna 25 cm hoog, door de handige ringband blijft deze bovendien makkelijk opengeklapt liggen.

Delicious. agenda 2018

De delicious. agenda 2018 bestel je hier.

Jamie agenda 2018

Deze overzichtelijke agenda geeft je een jaar lang inspiratie om de lekkerste gerechten te koken, en met de handige kalenders vergeet je nooit welke groenten, fruit en vis in het seizoen zijn. Extra leuk: als je aan het eind van 2018 alle weekpagina’s eruit scheurt, houd je een kookboekje over!

In de ringbandagenda vind je 54 heerlijke recepten van Jamie Oliver & friends, plus fijne jaar- en vakantieoverzichten. Bovendien heeft-ie veel schrijfruimte, een handig elastiek en voldoende plek om notities en recepten bij te houden.

Jamie agenda 2018

De Jamie agenda 2018 bestel je hier.

PUUR! agenda 2018

De PUUR! Agenda 2018 is een praktische agenda, met een ringband aan de binnenkant en een elastiek. De week begint op zondag en er is veel ruimte voor notities. Ook staan er veel tips, recepten en korte tekstjes in deze agenda. Noteer al je afspraken en vergeet niets meer in 2018!

PUUR! agenda 2018

De PUUR! agenda 2018 bestel je hier.

Buitenleven agenda 2018

Deze overzichtelijke agenda gaat door zijn formaat (13,5 x 18,5 cm) gemakkelijk mee in de tas, maar hij is ook geschikt als thuisagenda. De ringband zorgt ervoor dat hij goed open blijft liggen. Met een lintje vind je snel en gemakkelijk de goede week.

Op de rechterpagina staat de week, op de linkerpagina staan mooie sfeerfoto’s met tips, weetjes en recepten. Vooraan staan overzichten van schoolvakanties en feestdagen. Het hele jaar Buitenleven!

Buitenleven agenda 2018

De Buitenleven agenda 2018 bestel je hier.

Libelle agenda 2018

Met de Libelle agenda van 2018 is het elke dag een feestje! Deze agenda heeft een duidelijk weekoverzicht  met elke week leuke foto’s en teksten waar je blij van wordt. De Libelle agenda heeft een stoer formaat met handige ringband en elastiek.

Laat je verrassen door de heerlijke recepten die je in deze handige agenda vindt. Bovendien vind je in deze leuke agenda acht ansichtkaarten en een handig bewaar-envelopje.

Libelle agenda 2018

De Libelle agenda 2018 bestel je hier.

Relax mama! gezinsagenda 2018

In de agenda heb je naast ruimte om al je afspraken per persoon bij te houden, ook iedere week een Relax Mama-uitspraak, een Relax Mama-rijtje, een weekmenu of ruimte voor een extra aantekening. En bij het begin van iedere maand vind je een dubbele pagina met een artikel, illustratie of spreuk.

Op de voorkant kan je je eigen gezin samenstellen met de stickers die je erbij krijgt. Heb je geen man maar een vrouw? Plak die vent weg en plak er een dame over. Ben je alleenstaand? Plak een glas wijn of snoepje over die partner. Heeft jouw man een bril? Een baard? Of is hij kaal? Heb je vier kinderen of juist twee? Met de stickers achterin de agenda is dat dus allemaal aan te passen.

Relax mama! gezinsagenda 2018

De Relax mama! gezinsagenda 2018 bestel je hier.

Seasons agenda 2018

Naast veel ruimte voor afspraken en een uitgebreid calendarium staat de Seasons agenda 2018 boordevol heerlijke recepten, prachtige foto’s en originele seizoensideeën. De agenda heeft een mooie omslag met achterin een handig opbergvak. De overzichtelijke datumaanduiding en indeling heeft lekker veel schrijfruimte.

Seasons agenda 2018

De Seasons agenda 2018 bestel je hier.

Inspirerend leven agenda 2018

Een agenda moet makkelijk in het gebruik en overzichtelijk zijn, een heel jaar meekunnen zonder stuk te gaan, een lint hebben zodat je weet waar je gebleven bent, een elastiek om alles bij elkaar te houden en last but not least: hij moet er natuurlijk geweldig uitzien!

De Inspirerend Leven Agenda 2018 voldoet aan alle eisen en meer. Want naast alles wat je van een agenda mag verwachten, vind je op iedere pagina ook nog eens prachtige wijsheden en quotes, gezonde recepten, korte meditaties en tips voor een ontspannen en bewust leven.

Inspirerend leven agenda 2018

De Inspirerend leven agenda 2018 bestel je hier.

Meer agenda’s voor 2018

Zit jouw agenda hier niet tussen? Kijk dan eens bij Bol.com voor de top 10 agenda’s van dit moment of blader door de honderden andere agenda’s in het assortiment.