Nieuw: de Kookidee nieuwsbrief

Nieuw: de Kookidee nieuwsbrief

Bijna drie maanden geleden ben ik gestart met Kookidee, begonnen als een uit de hand gelopen hobby maar inmiddels begint mijn site al aardig bekend te worden. Ik heb in die drie maanden al heel wat recepten op de website gezet en al aardig wat artikelen geschreven over koken en eten. En iedere dag sta ik weer te popelen om nieuwe recepten en stukjes met je te delen.

Vandaag is er weer een nieuwe mijlpaal bijgekomen, ik heb vanmiddag namelijk mijn eerste nieuwsbrief verstuurd. In deze wekelijkse nieuwsbrief vind je een overzicht van de populairste recepten van de week ervoor, leuke stukjes, tips voor kookboeken en handige tips voor in de keuken. En natuurlijk nog veel meer leuke dingen voor iedereen die van koken en lekker eten houdt.

Foutje…

In mijn enthousiasme is er natuurlijk meteen weer iets fout gegaan, ik verstuurde de allereerste nieuwsbrief een beetje te snel waardoor er nu een stukje mist. Die hou je dus tegoed voor de Kookidee nieuwsbrief van volgende week. Zo leer ook ik iedere keer weer een beetje bij, nieuwsbrieven versturen was namelijk weer nieuw voor me.

De mogelijkheid om je in te schrijven staat nu zo’n twee weken op mijn site en vandaag is de eerste editie al naar meer dan 400 kookliefhebbers gegaan. Een aantal dat ik zelf nooit had verwacht in zo’n korte tijd en waar ik dus heel erg blij mee was. En de eerste reacties op mijn nieuwsbrief waren gelukkig allemaal enthousiast.

Inschrijven?

Lijkt het jou ook leuk om de Kookidee nieuwsbrief te ontvangen? Schrijf je dan snel in via het inschrijfformulier en je krijgt de eerstvolgende editie in je mailbox. Wil je eerst eens kijken wat mijn nieuwsbrief precies inhoudt dan is hier een voorbeeld te vinden. De oplettende lezer ziet dan trouwens meteen de leuke prijs waar iedereen die zich inschrijft elke twee maanden kans op maakt.

Hopelijk tot snel!

Nieuw: de Kookidee nieuwsbrief