Wat ik tegenkwam #5

Wat ik tegenkwam #5

Ook de afgelopen tijd kwam ik weer allerlei lekkere recepten tegen op internet. Stuk voor stuk recepten die inmiddels op mijn eigen ‘to cook’ lijstje staan maar waar ik nog geen tijd voor heb gehad. Zonde om er niets mee te doen dus deel ik ze graag met je in deze ‘wat ik tegenkwam’.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de heerlijke kwarkbol van Keukenliefde? Of een andijviesoep met rookworst, volgens mij een heerlijke combinatie die ik echt eens wil proberen. In deze editie van ‘wat ik tegenkwam’ vind je weer vijf lekkere en verrassende recepten. Hopelijk zit er iets lekkers voor je tussen.

Kwarkbol met kandijsuiker van KeukenLiefde

Ik ben dol op kwarkbollen maar heb deze nog nooit zelf gemaakt, ik neem ze meestal mee als ze weer eens bij de warme bakker op de toonbank staan. Deze heerlijke kwarkbol met kandijsuiker van KeukenLiefde ziet er niet al te moeilijk uit en lijkt me ook heel erg lekker. Binnenkort dus maar eindelijk eens een keertje maken.

Kwarkbol met kandijsuiker van KeukenLiefde
© KeukenLiefde

Andijviesoep met rookworst van Leuke Recepten

Als je Kookidee regelmatig bezoekt zie je heel wat soepen voorbij komen. Ik ben er zelf dol op en vind het leuk om met verschillende ingrediënten te experimenteren. Andijvie heb ik nog niet gebruikt maar deze andijviesoep met rookworst van Leuke Recepten lijkt me het proberen zeker eens waard.

Andijviesoep met rookworst van Leuke Recepten
© Leuke Recepten

Zelfgemaakte foe yong hai van KeukenLiefde

Ook van KeukenLiefde komt deze zelfgemaakte foe yong hai. Ik ben dol op de Oosterse en Aziatische keuken en dit leuke recept lijkt me heerlijk om eens te maken. Volgens mij is het niet al te moeilijk en heb je er geen ingewikkelde ingrediënten voor nodig. Deze zelfgemaakte foe yong hai van KeukenLiefde ga ik dus zeker eens een keertje maken.

Zelfgemaakte foe yong hai van KeukenLiefde
© KeukenLiefde

In brioche en prosciutto verpakte brie van BBC Good Food

Op BBC Good Food kwam ik dit verrassende recept tegen waarbij het water me direct in de mond liep. Deze in brioche en prosciutto verpakte brie van BBC Good Food ga ik dus zeker eens maken. Gezond is het zeker niet te noemen maar het is volgens mij echt heerlijk. Misschien ook eens een ideetje om te maken?

In brioche en prosciutto verpakte brie van BBC Good Food
© BBC Good Food

10 heerlijke variaties op warme chocolademelk van Libelle Lekker

Ook tussen deze 10 heerlijke variaties op warme chocolademelk van Libelle Lekker is genoeg lekkers te vinden. Chocolademelk met nutella, koffie of karamel klinkt namelijk wel heel erg aantrekkelijk. En aangezien het nog steeds winter is staat er bij ons nog regelmatig warme chocolademelk op tafel.

10 heerlijke variaties op warme chocolademelk van Libelle Lekker
© Libelle Lekker

Eerdere edities van ‘Wat ik tegenkwam’ vind je hier. Binnenkort hoop ik je weer te verrassen met allerlei lekkers dat ik online en offline tegen ben gekomen.