Wat ik tegenkwam #6

Wat ik tegenkwam #6

Het is alweer meer dan twee maanden geleden dat ik lekkere recepten met je deelde die ik tegenkwam op internet. Gelukkig heb ik deze keer weer een nieuwe editie van ‘wat ik tegenkwam’ voor je met recepten die me heerlijk lijken maar waar ik nog niet aan toe ben gekomen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van dat heerlijke broodje visstick met remouladesaus, die staat voor nu bovenaan mijn to cook lijstje. Maar ook de kwarkbroodjes, havermoutkoekjes met chocolade, roerei met spinazie en de lekkere lentesalades lijken me stuk voor stuk onweerstaanbaar.

Broodje visstick met remouladesaus van Keukenliefde

Ik ben gek op broodjes en al helemaal als ze makkelijk te maken zijn. Deze heerlijke broodjes visstick met remouladesaus van Keukenliefde zien er zo lekker uit dat het water me letterlijk in de mond loopt. Deze broodjes visstick ga ik binnenkort dus echt eens proberen.

Broodje visstick met remouladesaus van Keukenliefde
© Keukenliefde

Glutenvrije havermoutkoekjes van Focus on Foodies

Havermoutkoekjes maakte ik al vaker maar deze glutenvrije havermoutkoekjes van Focus on Foodies zien er wel heel goed uit. Vooral de combinatie met chocolade lijkt me erg lekker. Deze koekjes zijn trouwens niet alleen gezond maar ook nog eens makkelijk te maken.

Glutenvrije havermoutkoekjes van Focus on Foodies
© Focus on Foodies

Roerei met spinazie en spek van Brenda Kookt!

Eieren staan ook bij ons thuis regelmatig op het menu, vooral in de vorm van frittata’s en omeletten. Dit recept voor roerei met spinazie en spek van Brenda Kookt! ga ik ook zeker eens proberen. De combinatie met spek, spinazie en snippers Parmezaan klinkt namelijk super.

Roerei met spinazie en spek van Brenda Kookt!
© Brenda Kookt!

Kwarkbroodjes met rozijnen en abrikozen van Rutger Bakt

Op sommige websites met gebak kan ik wel uren rondkijken, zoveel lekkers is er te vinden. Bijvoorbeeld deze heerlijke kwarkbroodjes met rozijnen en abrikozen van Rutger Bakt, een recept dat binnenkort toch echt eens mijn oven in moet. Maar misschien ben jij me wel voor?

Kwarkbroodjes met rozijnen en abrikozen van Rutger Bakt
© Rutger Bakt

10 salades, 100% lente van Libelle Lekker

Nu de warme dagen er weer aan zitten te komen zullen er bij mij thuis weer vaker salades op tafel komen. In 10 salades, 100% lente van Libelle Lekker vind je tien heerlijke salades waar je direct zin in krijgt. Van scampi tot asperges en van rode biet tot granaatappel, bekijk ze maar snel.

10 salades, 100% lente van Libelle Lekker
© Libelle Lekker

Eerdere edities van ‘Wat ik tegenkwam’ vind je hier. Binnenkort hoop ik je weer te verrassen met allerlei lekkers dat ik online en offline tegen ben gekomen.