Wat ik tegenkwam #7

Wat ik tegenkwam #7

Ik zag de afgelopen tijd weer heel wat lekkers voorbij komen op internet. Omdat ik het zonde vind niets met die recepten te doen deel ik ze met je in deze ‘wat ik tegenkwam’. Misschien heb jij wel de tijd een van deze lekkere recepten te maken.

Deze keer kan je kiezen uit lekkere wraps, een heerlijke panzanella, een Thaise quiche, een smakelijke sandwich en gepocheerde kip. Stuk voor stuk heerlijke gerechten waar ik hopelijk zelf eens een lekkere variant op zal maken. Bekijk ze dus snel en duik die keuken maar in.

Panzanella van FavorFlav

Een panzanella is een Italiaanse broodsalade die je maakt met allerlei soorten groenten. In deze panzanella van FavorFlav zitten vooral veel tomaten, voor de rest voeg je gewoon je eigen favoriete ingrediënten toe. Bijvoorbeeld komkommer, olijven of Parmezaanse kaas.

Panzanella van FavorFlav
© FavorFlav

Bacon, avocado and chicken sandwich van ruled.me

Deze heerlijke bacon, avocado and chicken sandwich van ruled.me ziet er echt fantastisch uit. Het recept is in het Engels maar prima te doen, helemaal met deze handige tabel om de gebruikte ounces te converteren naar gram. Erg lekker voor bijvoorbeeld een goede lunch.

Bacon, avocado and chicken sandwich van ruled.me
© ruled.me

Gepocheerde kip met paksoi van Made by Ellen

Kip pocheren is een makkelijke en lekkere manier om kip te bereiden. Het is bijvoorbeeld erg lekker met noedels zoals in deze gepocheerde kip met paksoi van Made by Ellen. Het gerecht is lekker licht en daarom ideaal voor eenw arme dag zoals vandaag. Bekijk snel het recept en probeer maar eens.

Gepocheerde kip met paksoi van Made by Ellen
© Made by Ellen

Wrap honing-mosterd van KeukenLiefde

Ook deze heerlijke wrap honing-mosterd van KeukenLiefde is zo’n typisch gerecht voor een zonnige dag. Deze makkelijk te maken wrap met o.a. met krokante kipschnitzel, knapperig ontbijtspek en sla en tomaat lijkt me echt superlekker. Helemaal in combinatie met de honing-mosterdsaus.

Wrap honing-mosterd van KeukenLiefde
© KeukenLiefde

Thaise quiche met kip van Libelle Lekker

Ik ben dol op quiches en deze Thaise quiche met kip van Libelle Lekker staat dan ook op mijn to cook lijstje. De quiche is makkelijk te maken en ziet er echt heerlijk uit. In het recept vind je bij de ingrediënten trouwens 1 kl. currypasta, hiermee wordt een klein bakje currypasta bedoeld.

Thaise quiche met kip van Libelle Lekker
© Libelle Lekker

Eerdere edities van ‘Wat ik tegenkwam’ vind je hier. Binnenkort hoop ik je weer te verrassen met allerlei lekkers dat ik online en offline tegen ben gekomen.