Wat ik tegenkwam #9

Wat ik tegenkwam #9

Zo af en toe deel ik in de rubriek ‘Wat ik tegenkwam’ lekkere recepten van andere websites met je. Het is alweer even geleden dat ik dat deed dus het is de hoogste tijd voor een nieuwe editie. En ook deze keer hoop ik dat er weer iets lekkers voor je tussen zal staan.

Zo staat de caramel fudge bijvoorbeeld al tijden op mijn lijstje, misschien dat ik deze versie maar eens ga proberen. En ook de zoete kip cashew met notenrijst lijkt me trouwens heerlijk. En anders kan je misschien de hot dogs met atjar, de paddenstoelenrisotto met pancetta of de kip teriyaki salade eens proberen. Hieronder vind je alle recepten!

Zoete kip cashew met notenrijst van Beaufood

Deze zoete kip cashew met notenrijst van Beaufood ziet er niet alleen heerlijk uit maar is ook nog eens makkelijk te maken. Je hebt voor dit lekkere recept niet veel ingrediënten nodig en het lijkt me zeker het proberen eens waard!

Zoete kip cashew met notenrijst van Beaufood
© Beaufood

Paddenstoelenrisotto met pancetta en waterkers van Delicious.

Ik ben zelf dol op risotto, je vindt dan ook verschillende risotto recepten op Kookidee. Maar probeer ook zeker deze paddenstoelenrisotto met pancetta en waterkers van Delicious. eens. Een makkelijk en lekker gerecht dat in 30 minuten op tafel staat.

Paddenstoelenrisotto met pancetta en waterkers van Delicious.
© Delicious.

Caramel fudge met zeezout van Made by Ellen

Ik maakte zelf al eens chocolade fudge maar caramel fudge staat nog steeds op mijn verlanglijst, ik vind het namelijk héérlijk. Deze caramel fudge met zeezout van Made by Ellen lijkt me nou echt een goed recept om maar eens te gaan maken, ik krijg er nu al zin in.

Caramel fudge met zeezout van Made by Ellen
© Made by Ellen

Kip teriyaki salade van Leuke Recepten

Met het warme weer van de afgelopen tijd zette ik al heel wat pastasalades en rijstsalades op tafel. Een van de volgende keren gaat dat zeker eens een variant op deze heerlijke kip teriyaki salade van Leuke Recepten worden. De combinatie klinkt namelijk fantastisch!

Kip teriyaki salade van Leuke Recepten
© Leuke Recepten

Hot dogs met atjar van Allerhande

Soms is een broodje hot dog gewoon heel lekker, zo zag ik bijvoorbeeld deze veggie dogs met at­jar van Allerhande. Nu ben ik niet zo van de vleesvervangers dus ga ik deze hot dogs met at­jar zelf met echte worstjes maken. Kies jij voor de vega of gewone variant?

Hot dogs met at­jar van Allerhande
© Allerhande

Eerdere edities van ‘Wat ik tegenkwam’ vind je hier. Hopelijk kan ik je binnenkort weer verrassen met lekkere recepten die ik ergens tegen ben gekomen. Tot die tijd vind je natuurlijk ook genoeg inspiratie tussen mijn eigen recepten.