De populairste recepten van 2018

De populairste recepten van 2018

Het afgelopen jaar wisten veel mensen Kookidee.nl weer te vinden. Vooral de recepten werden natuurlijk veel bezocht en ik zette de populairste recepten van 2018 voor je op een rijtje. Deze top vijf recepten van 2018 werden door jullie massaal bekeken, welke heb jij er al van gemaakt?

Het populairste recept van afgelopen jaar was trouwens een grote verrassing voor me. Ik vond deze natuurlijk ook heel erg lekker maar ik had eigenlijk verwacht dat de carpaccio wraps op één hadden gestaan. Bekijk snel de top vijf recepten van afgelopen jaar en probeer ze allemaal uit.

Top 5 recepten 2018

Knoflookchampignons met brie, krieltjes en spekjes uit de oven

Knoflookchampignons met brie, krieltjes en spekjes uit de oven

Deze knoflookchampignons met brie, krieltjes en spekjes uit de oven werden in 2018 het meest bekeken. Je hebt dit lekkere recept in een kwartiertje gemaakt waarna het de oven in kan.

Een hele makkelijke en lekkere boterkoek

Een hele makkelijke en lekkere boterkoek

Op de tweede plaats vind je deze makkelijke en lekkere boterkoek die je in 35 minuten hebt gemaakt. Een beetje warm is deze boterkoek het allerlekkerst, ook ik maak deze nog regelmatig.

Spruitjesschotel uit de oven met spekjes, brie en walnoot

Spruitjesschotel uit de oven met spekjes, brie en walnoot

Ook deze heerlijke spruitjesschotel uit de oven met spekjes, brie en walnoot vind je terug in de top vijf van afgelopen jaar. Je zet deze makkelijke ovenschotel trouwens zo op tafel, en lekker dat die is!

Pannetje bruine bonen met paprika, prei, champignons, gehakt en kaas

Pannetje bruine bonen met paprika, prei, champignons, gehakt en kaas

Dat jullie van makkelijk houden bewijst dit pannetje bruine bonen met paprika, prei, champignons, gehakt en kaas. Dit heerlijke eenpansgerecht staat in een half uurtje op tafel en werd ook veel bekeken.

Carpaccio wraps met Parmezaanse kaas en truffelmayonaise

Carpacciowraps met Parmezaanse kaas en truffelmayonaise

De top vijf recepten van 2018 wordt afgesloten met deze overheerlijke carpaccio wraps met Parmezaanse kaas en truffelmayonaise. Als borrelhapje, avondeten of lunch… deze carpaccio wraps kunnen altijd!

2019

Ook in 2019 hoop ik je te blijven verrassen met lekkere nieuwe recepten. Zoals je gewend bent van Kookidee.nl zijn alle recepten makkelijk te maken met ingrediënten die je gewoon overal kan krijgen. De eerste nieuwe recepten van 2019 staan inmiddels al online en ik hoop iedere werkdag weer een nieuw recept met je te delen.

Wil je geen enkel recept missen? Schrijf je dan in voor mijn gratis nieuwsbrief die iedere week wordt verstuurd. Of volg me via Facebook waar ik iedere werkdag een nieuw recept met je deel. In de weekenden vind je op Facebook daarnaast ook gouwe ouwe recepten terug die het proberen meer dan waard zijn.