Drie heerlijke tosti’s

Drie heerlijke tosti’s

Soms is er niets lekkerder dan een tosti, zo’n heerlijke goudgele boterham met zachte kaas die er bijna vanaf druipt. Natuurlijk is een standaard tosti ham-kaas al lekker maar je kan er nog veel meer mee variëren. Kies eens voor andere soorten kaas, varieer eens met vlees of laat het een keertje weg… met tosti’s kan je echt zoveel kanten op.

Hieronder vind je drie heerlijke tosti’s die je zo hebt gemaakt en stuk voor stuk voortreffelijk smaken. Met truffelmayonaise, parmaham, kipfilet en ga zo maar door. En heb je geen genoeg aan deze heerlijke tosti’s van Kookidee dan biedt het boek Toffe tosti’s van Leonie ter Veld je waarschijnlijk nog veel meer inspiratie.

Start die contactgrill maar op of zet je grillpan vast op het vuur. Deze drie lekkere tosti’s heb je in ieder geval supersnel op tafel staan. Lekker voor de lunch of bijvoorbeeld als je ‘s avonds eens snel klaar wil zijn.

Tosti met rosbief, rucola en truffelmayonaise

Tosti met rosbief, rucola en truffelmayonaise

Tosti met parmaham, tomaat, basilicum en truffelmayonaise

Tosti met parmaham, tomaat, basilicum en truffelmayonaise

Pantosti met rucola, kip en bieslook

Pantosti met rucola, kip en bieslook

En heb je toch liever een tosti zonder vlees? Dan heb ik ook nog een vierde heerlijke tosti voor je:

Tosti met prei en Gruyère

Tosti met prei en gruyère

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens