Heel Holland Bakt kerst special

Heel Holland Bakt kerst special

Heel Holland Bakt zal aan het einde van 2015 weer te zien zijn met een speciale kerst special. In deze Heel Holland Bakt kerst special zullen de nummers twee, drie en vier van de afgelopen drie seizoenen strijden om de titel Beste Kerstbakker van Nederland.

Omdat deze afleveringen al eerder zijn opgenomen zal de presentatie in handen zijn van Martine Bijl. Natuurlijk zullen de juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden ook weer van de partij zijn.

Andere opzet

De kerst special zal bestaan uit drie afleveringen met ieder weer drie rondes. Nieuw in deze special is dat er na iedere ronde al één bakker af zal vallen. Het credo van Janny van der Heijden dat je zo goed bent als je laatste baksel zal tijdens deze uitzendingen dus helemaal waar worden gemaakt.

De eerste uitzending zal woensdag 16 december zijn en om 20.30 uur worden uitgezonden op NPO 1, de andere uitzendingen zijn op woensdag 23 en woensdag 30 december. Ben je een liefhebber van dit leuke bakprogramma dan moet je deze data maar vast in je agenda zetten.

Heel Holland Bakt kerst special

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens