Kijktip: BinnensteBuiten

Kijktip: BinnensteBuiten

BinnensteBuiten is een nieuw programma dat iedere werkdag om 18.50 op NPO 2 wordt uitgezonden. In dit leuke televisieprogramma dat inspireert om bewust te genieten van lekker leven worden verschillende onderwerpen behandelt door een aantal ‘experts’.

Dit zijn onderwerpen op het gebied van bijzonder wonen, duurzaamheid en lekker eten. Meerdere keren per week leer je dan ook lekkere recepten kennen die je thuis redelijk eenvoudig kan maken. Het programma is al sinds oktober op de buis maar ik heb het eigenlijk pas kortgeleden ontdekt.

De experts

Zoals vermeld staat een aantal experts centraal in BinnensteBuiten. Deze experts hebben een passie voor een bepaald onderwerp en kunnen hier heel bevlogen over vertellen. Het enthousiasme spat letterlijk van je scherm af en werkt erg aanstekelijk.

Op het gebied van lekker eten zijn de chefkoks Alain Caron, Sharon de Miranda, Ramon Brugman en Leon Maizerac de experts die je iedere week weer verrassen. Bijzondere ingrediënten, culinaire initiatieven en vooral lekkere en haalbare recepten komen bijna dagelijks voorbij.

Recepten van BinnensteBuiten

Op de website zijn de recepten van BinnensteBuiten terug te vinden die in de uitzendingen worden getoond. In de uitzending wordt duidelijk uitgelegd hoe je een bepaald gerecht moet maken.

Op de website vind je bij ieder recept een uitgebreide beschrijving én de fragmenten uit de betreffende aflevering. Zo wordt het voor iedereen wel heel makkelijk om de recepten thuis zelf te maken.

Kijktip

Ik heb BinnensteBuiten nu een paar keer gezien en ben er al helemaal fan van geworden. Misschien ken je dit programma al lang en vertel ik je nu niets nieuws. Ken je het programma nog niet dan kan ik het je echt aanraden. Ook de andere onderwerpen dan voeding zijn het kijken zeker waard.

BinnensteBuiten wordt iedere werkdag om 18.50 uur uitgezonden op NPO 2. Ik wens je veel kijkplezier!

Handige links

Kijktip: BinnensteBuiten
Kijktip: BinnensteBuiten
Kijktip: BinnensteBuiten

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens