Kijktip: BROOD

Kijktip: BROOD

Omroep MAX start donderdag 19 januari 2017 met de zesdelige serie Brood. In deze televisieserie reist Robèrt van Beckhoven door Europa om op zoek te gaan naar de verhalen, de geheimen en de achtergronden van brood.

Tijdens zijn reis zal Robèrt van Beckhoven acht verschillende landen bezoeken: Nederland, België, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Zweden en Denemarken. Je zal dus allerlei soorten brood voorbij zien komen, van croissants tot knäckebröd.

Kijktip: BROOD

Over Robèrt van Beckhoven

Robèrt van Beckhoven is één van de twee Meester Pattisiers van ons land en weet als geen ander hoe je brood moet bakken. Daarnaast heeft hij ook de titel Meester Boulanger en is hij daarmee de enige in ons land die beide titels heeft.

Kijkers van Heel Holland Bakt kennen Robèrt van Beckhoven als jurylid van dit programma. Samen met Janny van der Heijden beoordeelt hij in dit programma al vanaf de eerste afleveringen de kandidaten en hun baksels.

Kijktip: BROOD

Over het programma Brood

Door ontmoetingen met collega-bakkers, leermeesters en andere connaisseurs krijg je een mooie indruk hoe in andere culturen wordt omgegaan met brood. Welke ingrediënten worden waar gebruikt, op welke verschillende manieren wordt brood gemaakt en welke soorten brood zijn er overal?

Natuurlijk ontmoet Robèrt van Beckhoven tijdens het programma interessante mensen. Als het maar even kan zal Robèrt meebakken en vooral proeven.

Kijktip: BROOD

Brood op televisie

De eerste aflevering van de zesdelige serie Brood is donderdag 19 januari om 22.25 uur te zien op NPO 1. Meer informatie is te vinden op de website van Omroep Max en via de Facebookpagina van Brood.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens