Nieuw seizoen Koken met Van Boven

Nieuw seizoen Koken met Van Boven

Yvette van Boven is inmiddels een vertrouwde verschijning op de Nederlandse televisie. Ook het komende televisieseizoen zal Yvette gelukkig weer te zien zijn met een nieuw seizoen Koken met Van Boven, het populaire kookprogramma van de VPRO.

In maar liefst tien nieuwe afleveringen verrast Yvette je weer met leuke en makkelijke recepten, handige tips en tal van wetenswaardigheden over de gebruikte ingrediënten. Zoals je van Yvette gewend bent komen deze ingrediënten ook deze keer weer zoveel mogelijk uit de omgeving.

Tien afleveringen

In de tien afleveringen van Koken met Van Boven komen er weer veel verschillende thema’s voorbij. Zo wordt er in de eerste aflevering bijvoorbeeld gekookt met vis uit de Noordzee. En dan niet de standaardvis die bij de supermarkt ligt maar vergeten vis of bijvangst. Letterlijk vis van de dag die vlak daarvoor nog in de Noordzee zwom.

Ook is een complete aflevering gewijd aan de tomaat. Natuurlijk komen deze van haar favoriete teler Wim die je ook in de eerdere seizoenen al voorbij zag komen. Met allerlei soorten tomaten worden verschillende gerechten bereid die allemaal even smakelijk zijn. In de overige afleveringen zal je o.a. verrast worden met een heerlijke risotto, mosselen uit Ierland en wordt van akkervarkens.

DVD Koken met Van Boven

Wanneer op televisie

De eerste aflevering van Koken met Van Boven wordt maandag 4 september op NPO 2 uitgezonden om 20.25 uur. De maandagen daarop volgen de resterende negen afleveringen uit het nieuwe seizoen van Koken met Van Boven.

Op de website van Koken met Van Boven zijn eerdere afleveringen terug te kijken, vind je tal van recepten en handige kookvideo’s. Bij Bol.com kan je terecht voor alle kookboeken van Yvette van Boven. Ook zijn de DVD’s met de volledige seizoenen van Koken met Van Boven te koop bij Bol.com.

Nieuw seizoen Koken met Van Boven