Ugly Delicious met David Chang

Ugly Delicious met David Chang

Food liefhebbers met een Netflix abonnement kennen David Chang vast wel. Zo niet dan wordt dat de hoogste tijd, bijvoorbeeld met Ugly Delicicious dat vanaf 23 februari op Netflix is te zien. Een heerlijke serie waarbij het enthousiasme van David Chang echt aanstekelijk werkt.

David Chang is een Amerikaanse chefkok die aan de wieg stond van het bekende restaurant Momofuku. Inmiddels is Momofuku uitgegroeid tot een keten met een groot aantal vestigingen in de Verenigde Staten. Ook presenteerde David Chang het eerste seizoen van The Mind of a Chef, ook op Netflix en ook zeker het kijken waard. En nu is David Chang eindelijk terug met een nieuwe serie… Ugly Delicious.

Ugly Delicious

Ugly Delicious is geen traditioneel kookprogramma maar een programma over eten. In Ugly Delicious gaat David Chang samen met andere chefkoks op onderzoek in verschillende eetculturen. Verwacht hierbij geen kunstzinnig opgemaakte borden in sterrenrestaurants maar overheerlijk comfortfood dat letterlijk van je scherm af zal druipen. Van dampende pizza’s waar de kaas vanaf loopt tot pezen van hertenpoot in een krokant korstje en van de lekkerste maaltijden uit de wok tot het allerbeste streetfood.

David Chang presenteert het programma zoals alleen hij dat kan. Enthiousiast, aanstekelijk en met een pure passie voor lekker eten. Eten dat er dus niet perfect opgemaakt hoeft uit te zien maar gewoon op een bord kan worden gekwakt. Al moet ik zeggen dat ook deze ‘lelijke maaltijden’ er stuk voor stuk overheerlijk uitzien.

Op het Instagram account van David Chang vind je trouwens veel foto’s van wat David onder ‘ugly delicious’ verstaat. Deze foto’s zijn te volgen via de hastag #uglydelicious.

Ugly Delicious met David Chang

Trailers

Om een indruk te krijgen van Ugly Delicious moet je gewoon even kijken naar de officiële trailer hieronder. Zo krijg je een goed idee wat je van Ugly Delicious en David Chang kan verwachten. Ook heb ik een trailer toegevoegd van The Mind of a Chef. Ugly Delicious is vanaf 23 februari te zien op Netflix.