Yvette van Boven kerstafleveringen

Yvette van Boven kerstafleveringen

Vorige week kon je al lezen dat Heel Holland Bakt met een speciale kersteditie op televisie te zien zal zijn. Ook Yvette van Boven is met een serie speciale kerstafleveringen weer terug op de Nederlandse televisie. Van 14 tot en met 17 december is Yvette dagelijks te zien op NPO 2 en vertelt ze je alles over de Nederlandse kersttraditie.

Aan de hand van het kerstservies in Museum van Loon zal Yvette van Boven teruggaan in de geschiedenis van de Hollandse kersttraditie. Zo kom je op een leuke manier te weten waar veel huidige gebruiken vandaan zijn gekomen.

Recepten

Maar natuurlijk wordt er ook veel verteld over lekker eten en koken. Ontdek bijvoorbeeld het geheim van de Christmas pudding, het traditionele dessert dat tijdens Kerst in Engeland wordt geserveerd.

Behalve de Christmas pudding zullen er nog veel meer leuke gerechten en ideeën voor kerst voorbij komen. Een leuke manier om nog even inspiratie op te doen voor de kerstdagen.

Wanneer op televisie

Kerst met Yvette van Boven is van 14 t/m 17 december dagelijks te zien om 19.20 uur bij de VPRO op NPO 2.

In het nieuwe jaar zal Yvette van Boven vanaf februari weer te zien zijn met een hele nieuwe serie van Koken met Van Boven. Het kookprogramma dat vorig jaar erg populair was en waarin Yvette op geheel eigen wijze de lekkerste gerechten voorbij liet komen.

Kookboeken van Yvette van Boven

Kan je niet wachten op de nieuwe afleveringen? Kijk dan eens bij Bol.com voor de verschillende kookboeken van Yvette van Boven. Stuk voor stuk met leuke illustraties, handige tips maar vooral heel veel lekkere gerechten.

Yvette van Boven kerstafleveringen