Kookidee viert feest, maak kans op een blender

Kookidee viert feest, maak kans op een blender
Foodblog
19/03/2016

Afgelopen week heeft de Kookidee Facebookpagina alweer de 25.000 vind ik leuks behaald. Ik ben daar natuurlijk heel trots op en vond dat dan ook alle reden voor een feestje. Daarom verloot ik via Facebook een mooie blender van Philips waar je o.a. lekkere soepen en smoothies mee kan maken.

Om kans te maken op deze mooie blender hoef je alleen deze post op Facebook te liken. Op 1 april – géén grapje – zal ik de winnaar van deze blender bekend maken op mijn website én op Facebook. Ga dus snel naar Facebook, like deze post en misschien maak jij binnenkort wel de lekkerste smoothies en soepen.

Winnaar

De blender is gewonnen door Ans Dragt uit Hoensbroek. Ans Dragt heeft de blender inmiddels ontvangen.

Kookidee viert feest, maak kans op een blender

Over de Philips Avance Blender

Je maakt kans op de Philips Avance HR2093/00, een blender met een vermogen van 800 Watt. Hiermee kan je moeiteloos ijs, groenten en fruit verwerken. Met deze blender kan je op verschillende snelheden mixen, snijden en malen en zo binnen no time een lekker soepje of frisse smoothie op tafel zetten.

Ook voor het maken van sauzen komt deze blender prima van pas. De kan heeft een inhoud van twee liter (effectief anderhalve liter) en is van glas. Het mes kan je eenvoudig verwijderen zodat je alles goed en makkelijk schoon kan maken.

Meer informatie over deze Philips blender vind je op de productpagina bij Philips.

Kookidee viert feest, maak kans op een blender

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens