Win 2 kaartjes voor het Seafood Festival in Utrecht op 9 juli

Win 2 kaartjes voor het Seafood Festival in Utrecht op 9 juli
Foodblog
04/07/2016

Dit jaar vindt op zaterdag 9 juli alweer de vierde editie van het Seafood Festival plaats. Dit culinaire festival wordt door Restaurant Zuiver georganiseerd voor liefhebbers van lekker eten, drinken en fijne muziek. Kookidee.nl mag twee kaartjes weggeven voor dit gezellige festival aan één van haar bezoekers.

Kaarten kosten € 7,50 per stuk inclusief twee consumptiemunten. Wil je kans maken op twee kaartjes like dan deze Facebook post. Ook kan je een mailtje sturen naar winnen@kookidee.nl met als onderwerp ‘Seafood Festival’.

Update: de kaartjes zijn gewonnen door Kirsten Wolthuis die per e-mail heeft meegedaan aan deze actie. Kirsten heel erg veel plezier, de twee e-tickets komen per e-mail jouw kant op.

Wat is er te doen?

Op het Seafood Festival kan je natuurlijk genieten van zeevruchten, barbecue, sushi, oesters, kreeft, fruits de mer en andere verschillende vissoorten. Op de barbecue worden door de koks van Zuiver veel lekkere gerechten bereid. En hou je niet van vis dan is er gelukkig ook een meat lovers braai.

Natuurlijk hoort er bij het eten een lekker drankje. Er worden verschillende soorten wijn en bubbels geschonken en er is een biertuin. In de biertuin is naast het Heineken assortiment en fris zomerbier ook lokaal speciaalbier van de Maximus brouwerij te koop.

Live muziek wordt verzorgd door Wicked Jazz Sounds en een DJ zorgt voor lekkere loungemuziek. Ook voor kinderen is er van alles te doen, o.a. spelletjes en knutselen. Een kinderkaartje incl. limonade kost € 2,50.

Win 2 kaartjes voor het Seafood Festival in Utrecht op 9 juli

Win twee kaartjes

Zoals gezegd mag ik twee kaartjes weggeven, ieder inclusief twee consumptiemunten. Wil je kans maken op deze twee kaartjes like dan deze Facebook post of stuur een mailtje naar winnen@kookidee.nl.

Donderdag 7 juli maak ik de winnaar bekend, deze ontvangt dan per e-mail twee e-tickets.

Win 2 kaartjes voor het Seafood Festival in Utrecht op 9 juli

Wanneer en waar

Het Seafood Festival wordt op zaterdag 9 juli van 15.00 tot 21.00 uur gehouden bij Restaurant Zuiver aan de Krommewetering 51 in Utrecht.

Meer informatie, kaarten bestellen en een routebeschrijving op de website van Seafood Festival.

Win 2 kaartjes voor het Seafood Festival in Utrecht op 9 juli

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens