Win een Bamix SwissLine M200 staafmixer

Win een Bamix SwissLine M200 staafmixer

Kookidee.nl bestaat één jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom geef ik een Bamix SwissLine M200 staafmixer weg aan één van mijn bezoekers. Hier lees je hoe je deze staafmixer kan winnen en waar je meer informatie kan vinden over de Bamix SwissLine M200 staafmixer.

Deze winactie loopt zowel via Facebook als via deze website en iedereen maakt dus kans. Ik zal de winnaar vrijdag 8 juli bekend maken via mijn website én via Facebook. Lees snel verder hoe jij deze geweldige staafmixer kan winnen.

Update: de staafmixer is gewonnen door Tamara Heuts-Cremers die via Facebook heeft meegedaan. Niets gewonnen? Dan hopelijk de volgende keer meer geluk. Bedankt voor het meedoen!

Hoe kan je winnen?

Wil je kans maken op deze staafmixer? Bezoek dan deze Facebook post en klik op ‘vind ik leuk’, als je wil kan je ook vrienden taggen zodat zij ook kans maken maar dit hoeft niet. Heb je geen Facebook dan kan je toch kans maken op de staafmixer. Stuur dan gewoon een e-mail naar winnen@kookidee.nl met als onderwerp Staafmixer winnen en in de mail je voornaam en achternaam.

De winnaar wordt op vrijdag 8 juli getrokken en bekend gemaakt via verschillende kanalen. Natuurlijk stuur ik je een bericht als jij de gelukkig winnaar van deze mooie staafmixer bent.

Over de Bamix SwissLine M200 staafmixer

De Bamix SwissLine M200 staafmixer is een erg goede staafmixer van het Zwitserse merk Bamix. Bamix wordt gezien als de uitvinder van de staafmixer en levert al 55 jaar kwalitatieve staafmixers aan veel chef-koks. De Bamix SwissLine M200 staafmixer wordt geleverd met handige accessoires en een mooie standaard.

Lees hier meer informatie over de Bamix SwissLine M200 staafmixer.

Win een Bamix SwissLine M200 staafmixer