Win een blender: Optimum NutriForce Extractor

Win een blender: Optimum NutriForce Extractor
Foodblog
27/09/2017

Kookidee heeft weer een geweldig leuke winactie. Van Froothie Nederland mag ik namelijk een prachtige zwarte Optimum NutriForce Extractor weggeven aan een van mijn bezoekers. Een mooie eenpersoonsblender voor de lekkerste smoothies en shakes.

Ook ik kreeg een exemplaar van deze fijne smoothieblender. Mijn review van de Optimum NutriForce Extractor vind je hier. Zo kan je zelf lezen waarom je deze blender wil winnen en hoe je voortaan de lekkerste smoothies maakt.

Update: de Optimum NutriForce Extractor is gewonnen door Elisabeth Maria Martina die via Facebook mee heeft gedaan aan deze actie. Niets gewonnen? Dan wens ik je een volgende actie meer succes!

Lees hier hoe je kans kan maken op de Optimum NutriForce Extractor.

Win een blender: Optimum NutriForce Extractor

Deze Optimum NutriForce Extractor winnen?

Als je kans wil maken op de Optimum NutriForce Extractor hoef je maar één ding te doen. Ga naar dit Facebook-bericht, like het bericht en laat onder het Facebook-bericht weten wat jouw favoriete smoothie of shake is. Dit mag een fruitsmoothie, groentesmoothie of wat dan ook wezen… ik ben benieuwd.

Heb je geen Facebook of doe je liever per e-mail mee? Stuur dan een mailtje naar winnen@kookidee.nl met in het onderwerp ‘Winactie blender’. Vermeld in de mail je favoriete smoothie of shake en je voor- en achternaam. Uit alle inzendingen trek ik één winnaar die de Optimum NutriForce Extractor thuis krijgt gestuurd.

Op woensdag 11 oktober maak ik deze winnaar bekend via mijn Facebook pagina, de Kookidee nieuwsbrief én op deze website. Iedereen succes met meedoen en wie weet kan ik je over twee weken verblijden met deze topblender!

Win een blender: Optimum NutriForce Extractor

Meer informatie

Op de website van Froothie Nederland vind je veel meer informatie over de Optimum NutriForce Extractor. Ook vind je er veel andere mooie producten voor in de keuken. Mijn eigen review van de Optimum NutriForce Extractor vind je hier.

Printen? Het artikel wordt automatisch afgedrukt in een printvriendelijke versie.

Tips van Kookidee

Zoek je een lekker recept? Of heb je nog iets nodig voor in de keuken? Bekijk dan deze tips of alle makkelijke recepten op Kookidee.

Recepten in je mailbox?

Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief en ontvang de nieuwste recepten en nog veel meer kookinspiratie in je mailbox.

Over Kookidee

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik, Patricia en Jens