Winnaar kookboekenpakket van Yvette van Boven

Winnaar kookboekenpakket van Yvette van Boven

Toen ik zes maanden geleden begon met Kookidee.nl had ik niet verwacht dat het al zo snel een succes zou worden. Iedere maand bekijken meer dan 50.000 mensen de recepten op mijn site, en op Facebook heb ik inmiddels de 20.000e vind ik leuk gekregen. Iets waar ik best wel trots op ben.

Om de 20.000 like te vieren gaf ik in december een leuk kookboekenpakket van Yvette van Boven weg. Een kok, auteur en presentatrice waar ik groot fan van ben. Iets wat je vast al wist als je mijn site en Facebookpagina een beetje volgt. In dit kookboekenpakket vind je de onderstaande kookboeken.

Home Made

Het kookboek Home Made werd in 2010 uitgeroepen tot beste kookboek van het jaar. Wat mij betreft helemaal terecht want het boek staat vol handige tips, prachtige illustraties en vooral lekkere recepten. Het boek is onlangs opnieuw uitgegeven en mag volgens mij niet ontbreken in je keuken.

Home Made, Yvette van Boven

Meer informatie over Home Made is te vinden bij Bol.com.

Home Made Winter

In navolging op Home Made verscheen Home Made Winter. Dit boek vol zogenaamd comfort food bevat ook weer heel veel lekkere recepten, van klassiekers als kroketten tot zelfgemaakte boter. Ook dit leuke kookboek ziet er weer geweldig uit en bevat naast de lekkere recepten ook weer tal van leuke tips en mooie illustraties.

Home Made Winter, Yvette van Boven

Meer informatie over Home Made Winter is te vinden bij Bol.com.

Home Made food note book

Het Home Made food note book is een handig receptenschrift en notitieblok voor in de keuken. In dit notitieboek vind je handige informatie voor in de keuken, leuke tips en een aantal eenvoudige recepten. Verder heb je in dit note book alle ruimte om zelf recepten en aantekeningen op te schrijven. Onmisbaar voor iedereen die graag zelf in de keuken staat.

Home Made food note book, Yvette van Boven

Ook over het Home Made food note book is meer informatie te vinden bij Bol.com.

Winaar

Het kookboekenpakket is gewonnen door Nienke Knotter. Nienke heeft de kookboeken inmiddels ontvangen. Veel plezier ermee!