Win een Magimix Compact 3200XL foodprocessor

Win een Magimix Compact 3200XL foodprocessor

Kookidee.nl heeft deze maand op Facebook het magische aantal van 10.000 likes gehaald. Een prestatie waar ik eerlijk gezegd heel trots op ben en wat ik nooit had verwacht in zo’n korte tijd. Ik vind het superleuk om kookidee.nl te maken en onderhouden en vind het nog leuker dat ik er zoveel enthousiaste reacties op krijg.

Zoals ik op Facebook al had verteld heb ik een leuke prijs bedacht om te verloten onder de volgers van mijn Facebookpagina. Het is de Magimix Compact 3200XL foodprocessor t.w.v. € 299,- geworden, een heerlijke keukenmachine waar je ongelooflijk veel verschillende gerechten mee kan bereiden.

Win een Magimix Compact 3200XL foodprocessor

Hoe kan je deze keukenmachine winnen

Wil je kans maken op deze mooie prijs dan hoef je alleen maar naar de Facebookpagina van kookidee.nl te gaan en daar zowel de Facebookpagina als deze post te liken. Aan het eind van de maand wordt er willekeurig één winnaar uitgekozen die deze keukenmachine op zijn of haar aanrecht mag zetten.

Update 30 september 2015

De winnaar is inmiddels bekend gemaakt op de Facebookpagina van kookidee.nl en er kan dus niet meer mee worden gedaan aan deze actie. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Over de Magimix Compact 3200XL foodprocessor

De Magimix Compact 3200XL is een compacte keukenmachine waar je héél veel mee kan. Of je nu wilt snijden, hakken, kneden, kloppen of mixen… deze foodprocessor is van alle markten thuis. De keukenmachine is met slechts 3 knoppen te bedienen en werkt daardoor echt supermakkelijk. Je hoeft geen rekening te houden met de snelheid, dit bepaalt de Magimix Compact 3200XL zelf aan de hand van de ingrediënten.

Win een Magimix Compact 3200XL foodprocessor

Door de compacte afmetingen kan je de Magimix Compact 3200XL altijd wel een plekje in je keuken geven. De keukenmachine ziet er trouwens ook nog eens erg mooi uit en zal dus zeker niet misstaan op je aanrecht. Hieronder vind je de belangrijkste eigenschappen van deze veelzijdige keukenhulp.

Drie mengkommen

De Magimix Compact 3200XL wordt geleverd met 3 verschillende mengkommen waarbij de grootste een inhoud heeft van 2,6 liter. De grote mengkom gebruik je vooral voor het hakken, snijden en raspen van grotere hoeveelheden. Ook leent de kom zich prima voor het kneden van deeg en het mengen van ingrediënten.

De midi-mengkom is speciaal ontwikkeld voor het raspen en het in plakjes of staafjes snijden van ingrediënten. De mini-mengkom met mini-mes is ideaal als je juist kleine hoeveelheiden wilt hakken of bereiden. Door de brede invoerbuis kan makkelijk hele of in grote stukken gesneden vruchten en groenten invoeren.

Standaard accessoires

Standaard krijg je een aantal handige accessoires bij je Magimix Compact 3200XL foodprocessor. Zo vind je in de doos een metalen mes om te hakken, te mixen en om dingen goed fijn te malen. Het bijgeleverde kneedmes kan worden gebruikt voor het kneden van zwaar deeg, bijvoorbeeld voor brood en taartdeeg. De meegeleverde spatel kan je gebruiken om ingrediënten naar beneden te duwen of uit de kom te schrapen.

Win een Magimix Compact 3200XL foodprocessor

Ook de meegeleverde eiwitklopper komt altijd van pas, natuurlijk voor het opkloppen van eiwitten maar bijvoorbeeld ook voor het kloppen van slagroom. De plakjesschijf en raspschijf worden gebruikt om groente te verwerken en fijn te krijgen. Tenslotte vind je in de doos ook nog een zogenaamde blendermix om romige soepen, smoothies of pannenkoekbeslag te bereiden.

Handige opbergdoos

Alle accessoires kan je kwijt in de handige opbergdoos die wordt meegeleverd. De deksel is eenvoudig open te klappen waardoor je snel je gewenste accessoire kan pakken. Dichtgeklapt kan je de opbergdoos eenvoudig een plekjes geven op je keukenplank of in een kast. Bij mij staat hij op een plank boven mijn aanrecht zodat ik hem altijd voor het grijpen heb.

Win een Magimix Compact 3200XL foodprocessor

Het receptenboekje dat bij de Magimix Compact 3200XL wordt geleverd staat vol met 100 lekkere en makkelijke recepten. Ook wordt hierin duidelijk uitgelegd welke messen en schijven je waar voor kan gebruiken. Ook zijn er nog veel meer accessoires te koop voor je Magimix Compact 3200XL, o.a. bij Bol.com of bij je lokale kookwinkel.

Doe mee en maak kans op deze Magimix Compact 3200XL

Wil jij deze Magimix Compact 3200XL ook wel winnen? Ga dan snel naar de Facebookpagina van kookidee.nl, like zowel de pagina als deze post en je doet automatisch mee aan de verloting van deze keukenmachine t.w.v.€ 299,-. Aan het eind van de maand maak ik op Facebook de winnaar bekend van deze prachtige prijs. Succes!

Update 30 september 2015

De winnaar is inmiddels bekend gemaakt op de Facebookpagina van kookidee.nl en er kan dus niet meer mee worden gedaan aan deze actie. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Win een Magimix Compact 3200XL foodprocessor

Deze of een andere keukenmachine kopen?

Wil je zelf de Magimix Compact 3200XL bestellen of misschien een andere keukenmachine kopen? Ga dan snel naar Bol.com en bekijk daar het grote aanbod foodprocessors en keukenmachines. Of wacht gewoon tot het einde van de maand om te zien of jij misschien de gelukkige bent!