Aardappelen zijn voedzame knollen en een bron van vitamine B6 en vezels. Aardappelen zijn er van vastkokend tot zeer kruimig en te gebruiken in veel gerechten. De aardappel is tot 3 weken houdbaar, het liefst op een koele en donkere plek.
Recepten met aardappelen
Gang
- Alle recepten
- Avondeten
- Basics
- Bijgerecht
- Desserts
- Drankjes
- Gebak
- Lunchgerecht
- Ontbijt
- Salade
- Sauzen, spreads en dips
- Smoothies & shakes
- Soep
- Tussendoortjes
- Voorgerecht
Soort recept
- BBQ
- Broodjes
- Cake
- Flammkuchen
- Koekjes
- Lasagne
- Maaltijdsalade
- Omelet
- Ovenschotel
- Pannenkoeken
- Pasta
- Pastasalade
- Pizza
- Plaattaarten
- Quiche
- Stamppot
- Tosti
- Traybake
- Vegetarisch
- Wok
- Wraps