Achterham is vlees van het dikke deel van de achterbout van het varken. Je kan achterham zowel gekookt, gerookt als gepekeld kopen. Het is o.a. te verwerken in gerechten of te gebruiken als broodbeleg.
Recepten met achterham
Gang
- Alle recepten
- Avondeten
- Basics
- Bijgerecht
- Desserts
- Drankjes
- Gebak
- Lunchgerecht
- Ontbijt
- Salade
- Sauzen, spreads en dips
- Smoothies & shakes
- Soep
- Tussendoortjes
- Voorgerecht
Soort recept
- BBQ
- Broodjes
- Cake
- Flammkuchen
- Koekjes
- Lasagne
- Maaltijdsalade
- Omelet
- Ovenschotel
- Pannenkoeken
- Pasta
- Pastasalade
- Pizza
- Plaattaarten
- Quiche
- Stamppot
- Tosti
- Traybake
- Vegetarisch
- Wok
- Wraps