Appelboor

Een appelboor is een eenvoudig hulpmiddel om het klokhuis uit een appel te kunnen steken. Het is een langwerpige vorm met aan het uiteinde een uitsteeksel met een scherp rondje. Dit druk je vanaf de steel van de appel door de appel heen waarna het klokhuis uit de appel wordt gesneden. De appel kan je daarna verder verwerken in een recept.

Appelboor

Zorg er altijd voor dat je een goed scherpe appelboor hebt, dit werkt het makkelijkst en je beschadigt de appel zo het minst. Een appelboor kan je ook gebruiken om kleine rondjes uit bijvoorbeeld een plak deeg of dungesneden groenten te steken. Ideaal als je gerechten op een originele manier wilt garneren.

Wil je een appelboor kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Bol.com. Behalve een appelboor vind je bij Bol.com natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens