Aspergepan

Een aspergepan is een hoge pan waar je asperges staand in kan koken. De asperges staan in een soort mandje dat je na het koken makkelijk uit de pan verwijdert. Door de asperges op deze manier te koken garen ze het lekkerst en heb je de minste kans dat ze breken.

Aspergepan

Je kan apserges natuurlijk ook in een gewone pan koken, bijvoorbeend een pastapan of een grote braadpan. Het is dan erg belangrijk dat je asperges helemaal plat in de pan kunnen liggen zodat deze niet breken tijdens het koken. De kooktijden wijken bij een gewone pan wel iets af in vergelijking met een speciale aspergepan.

Wil je een aspergepan kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Bol.com. Behalve een aspergepan vind je bij Bol.com natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens