Aspergeschiller

Een aspergeschiller is een klein apparaatje voor het perfect schillen van asperges. Je kan de aspergeschiller makkelijk beethouden en de asperges ‘liggend’ schillen, zo heb je de minste kans op beschadigingen en schil je de asperge perfect aan alle kanten.

Aspergeschiller

Je hebt verschillende soorten aspergeschillers maar zelf vind ik de hierboven getoonde schiller het makkelijkst werken. Je kan asperges ook schillen met een kaasschaaf als je het zonde vindt hier speciaal een schiller voor te kopen. Ben je een echte aspergelifhebber dan kan je eigenlijk niet zonder.

Wil je een aspergeschiller kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Bol.com. Behalve een aspergeschiller vind je bij Bol.com natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens