Braadpan

Een braadpan is een grote pan met deksel die je gebruikt voor het braden, stoven of laten sudderen van vlees. Een braadpan is meestal gemaakt met een dikke bodem zodat de warmte goed wordt vastgehouden en verdeeld over de hele pan.

Braadpan

Door de deksel zal vocht niet verloren gaan en blijft de smaak bovendien in je pan. Meestal gebruik je een braadpan voor grote stukken vlees of om heerlijk stoofvlees of draadjesvlees te maken.

Zelf gebruik ik onder mijn braadpan ook nog eens een vlamverdeler waardoor de hitte nog gelijkmatiger wordt verdeeld. Als je een braadpan met vlamverdeler gebruikt weet je zeker dat je een heerlijk stukje vlees op je bord krijgt.

Wil je een braadpan kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Coolblue. Behalve een braadpan vind je bij Coolblue natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens