Deegroller

Deegrollers heb je in allerlei soorten en maten, zelf gebruik ik een eenvoudige houten deegroller waar ik prima mee uit de voeten kan. Een deegroller gebruik je om deeg goed en gelijkmatig plat te krijgen om daarna verder te verwerken.

Deegroller

Je hebt deegrollers uit één stuk waarbij je de handvaten door je handen laat rollen. Andere deegrollers hebben een vaste kern met daarop een losse rol, de handvaten zitten dan vast in je handen terwijl de rol over het deeg rolt.

Ook zijn er deegrollers waar je verschillende randen op kunt zetten waardoor je het deeg makkelijk op de gewenste dikte kan krijgen.

Wil je een deegroller kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Bol.com. Behalve een deegroller vind je bij Bol.com natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens