Eierwekker

Een eierwekker is onmisbaar als je jouw eitjes perfect wil koken, je hebt twee soorten eierwekkers waarbij de ene soort een gewone kookwekker is en de andere bij de eieren in de pan gaat. Zelf gebruik ik altijd een eierwekker die met de eieren mee wordt gekookt.

Eierwekker

Aan de kleur op deze eierwekker kan je zien of je eitje zachtgekookt, medium gekookt of hardgekookt is en heb je dus altijd het perfect gekookte eitje. Je hebt ook eierwekkers die je meekookt en een geluidsignaal geven zodra je eitje de perfecte hardheid heeft.

Wil je een eierwekker kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Bol.com. Behalve een eierwekker vind je bij Bol.com natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens