Handmixer

Een handmixer is onmisbaar in je keuken als je graag bakt, ook voor het kloppen van slagroom is een handmixer te gebruiken. Zelf heb ik een eenvoudige handmixer van de HEMA die tot nu altijd voldoet, een goede handmixer hoeft dus zeker niet duur te zijn.

Handmixer

Bij de meeste handmixers vind je twee klopgardes en twee deeghaken. Deze kan je er makkelijk op en af klikken en zijn dan ook makkelijk af te wassen onder de kraan. Let er wel op dat er verschillende snelheden mogelijk zijn, deze functie zal je bij veel bereidingen hard nodig hebben.

Wil je een handmixer kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Coolblue. Behalve een handmixer vind je bij Coolblue natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens