Hapjespan

Een hapjespan of sauteerpan is een soort koekenpan maar dan met een hogere rand. Hierdoor kan je makkelijk een grotere hoeveelheid bereiden zonder dat je gerecht over de rand valt.

Sauteerpan of hapjespan van Calphalon

Hapjespannen zijn er in verschillende materialen en bij veel hapjespannen zit ook een deksel, hiermee kan je het gerecht lekker laten sudderen zonder dat er vocht verloren gaat.

In een hapjespan kan je ook prima eenpansgerechten bereiden. Als er geen anti-aanbaklaag in zit is een sauteerpan ook ideaal voor het bereiden van een wat grotere hoeveelheid vlees.

Wil je een hapjespan kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Coolblue. Behalve een hapjespan vind je bij Coolblue natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens