IJsvormpjes

IJsvormpjes zijn onmisbaar als je graag zelf ijsjes maakt. Je kan ze natuurlijk gebruiken voor simpele waterijsjes maar ook met andere ingrediënten kan je heerlijke likijsjes en ijslollies maken.

IJsvormpjes

 

Bijvoorbeeld met yoghurt en verse vruchten maak je erg lekkere ijsjes, en ze zijn nog gezond ook. Meng de ingrediënten, pureer ze en doe ze in de ijsvormpjes. Daarna schuif je ze in je vriezer en hoef je alleen nog maar te wachten.

Je hebt ook systemen waarbij je een koelelement in de vriezer bewaart en hier een houder opzet. Zo zijn je ijsjes nog eerder klaar.

Wil je ijsvormpjes kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Bol.com. Behalve ijsvormpjes vind je bij Bol.com natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens