Keukenrasp

Een keukenrasp wordt gebruikt om bepaalde ingrediënten fijn te raspen. Of het nu gaat om het raspen van kaas, chocolade of nootmuskaat, als je een goede keukenrasp hebt is dat zo gedaan.

Keukenrasp

Je hebt verschillende soorten keukenraspen, de bekendste is misschien wel de metalen keukenrasp waar verschillende raspen op te vinden zijn. Deze heb ik ook lang gebruikt maar inmiddels ben ik overgestapt op de raspen van het merk Microplane.

Deze raspen zijn beduidend scherper en maken het mooiste schaafsel van ieder ingrediënt. De raspen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en het is handig om zowel een fijne als een wat grovere rasp in je keuken te hebben.

Wil je een keukenrasp kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Bol.com. Behalve een keukenrasp vind je bij Bol.com natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens