Keukenschaar

Een keukenschaar is handig als je snel wat kruiden zoals bieslook wilt knippen. Natuurlijk kan je hier ieder soort schaar voor gebruiken maar het is wel hygiënisch als je een schaar speciaal voor voedsel gebruikt.

Keukenschaar

Het belangrijkste van een goede keukenschaar is dat deze scherp is én een goede handgreep heeft. Zo kan je altijd voldoende kracht zetten bij het knippen van ingrediënten. Kies er altijd eentje van roestvrij staal zodat je hem goed schoon kan maken.

Neem een aparte schaar voor het openknippen van verpakkingen. Gebruik hier trouwens nooit een keukenmes voor, door het snijden in plastic wordt deze snel bot!

Wil je een keukenschaar kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Bol.com. Behalve een keukenschaar vind je bij Bol.com natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens