Keukenzeef

Een keukenzeef kan je voor verschillende bereidingen gebruiken. Zelf gebruik ik de zeef het meest voor het zeven van bloem en meel maar je kan er bijvoorbeeld ook sauzen of soepen mee ‘passeren’. Alle fijne en dunne ingrediënten gaan door de zeef en de grotere stukjes blijven achter.

Keukenzeef

Het is makkelijk om verschillende maten zeven te hebben, om te zeven en om te strooien. Ook is het makkelijk als je keukenzeven met verschillende fijnheden tot je beschikking hebt, dus met grotere en kleinere openingen in de zeef. Met een grove en fijne zeef kom je al een heel eind waarbij je de fijne zeef vooral voor meel gebruikt en de grovere voor het passeren van soepen en sauzen.

Een keukenzeef is niet hetzelfde als een vergiet, de openingen in een zeef zijn veel fijner en ook de functie is natuurlijk compleet anders.

Wil je een keukenzeef kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Bol.com. Behalve een keukenzeef vind je bij Bol.com natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens