Knoflookpers

Met een knoflookpers kan je snel een teen knoflook persen om verder te gebruiken in een gerecht. Waar je bij gesneden knoflook kleine stukjes knoflook hebt is geperste knoflook juist zachter, bijna een soort pasta.

Knoflookpers

Een knoflookpers maakt gebruik van hele kleine gaatjes waar een hele teen met kracht doorheen wordt geduwd. Geperste knoflook kan je bijvoorbeeld toevoegen aan een soep of saus, of gewoon lekker mee bakken in een wok.

Zelf snijd ik de knoflook meestal fijn omdat deze dan een beetje krokant mee gebakken kan worden. Geperste knoflook gebruik ik bijvoorbeeld in een sausje dat niet gepureerd hoeft te worden.

Wil je een knoflookpers kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Bol.com. Behalve een knoflookpers vind je bij Bol.com natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens