Koksmes

Het koksmes is samen met mijn officemes het meest gebruikte mes in mijn keuken. Met het veelzijdige koksmes kan je bijna alles snijden, van vlees tot groenten en zachte tot hardere ingrediënten.

Koksmes

Het koksmes is redelijk groot mes met een stevig lemmet dat niet helemaal recht doorloopt. Door deze vorm kan je met het mes heel erg makkelijk snijden én bijvoorbeeld kruiden fijn hakken. Je kan het koksmes goed beetpakken en het werkt dan ook erg prettig.

Samen met het officemes mag een koksmes niet ontbreken in je keuken. Kies als je het er voor overhebt voor een wat duurdere uitvoering en bij goed onderhoud heb je een leven lang plezier van je koksmes.

Wil je een koksmes kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Coolblue. Behalve een koksmes vind je bij Coolblue natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben Kookidee begonnen om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenspullen, kookgerei en nog veel meer.

Hier lees je alles over Kookidee.

Rik en Jens