Maatbeker

Een maatbeker gebruik je voor het afmeten van vloeibare en sommige vaste ingrediënten zoals melk, water en bijvoorbeeld bloem. De literaanduiding is de meest gangbare maar er zijn ook maatbekers met andere maataanduidingen.

Maatbeker

Voor iedereen die graag koekjes en gebak maakt is een maatbeker met cup-aanduidingen erg handig. Bereid je vaak buitenlandse recepten waar meeteenheden als oz. worden gebruikt dan kan je ook maatbekers met internationale meeteenheden kopen.

Het is handig om meerdere maatbekers in verschillende maten in huis te hebben. Soms heb je maar weinig van iets nodig en dan volstaat een kleinere maatbeker. Ook is het handig als je meerdere ingrediënten moet afmeten je ook meerdere maatbekers tot je beschikking hebt.

Wil je een maatbeker kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Bol.com. Behalve een maatbeker vind je bij Bol.com natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens