Mandoline

De mandoline is een keukenaccessoire waarmee je eenvoudig dunne plakjes, schijfjes of reepjes kan snijden. Een mandoline heeft meestal verschillende soorten mesjes om diverse snijtechnieken te gebruiken.

Mandoline

De mandoline wordt meestal gebruikt voor het schaven en snijden van groenten en fruit. Erg makkelijk voor het maken van garneringen, het snel snijden van een frisse salade of het snel snijden van patatjes of aardappelschijfjes.

Eerder heb ik een wat uitgebreider artikel geschreven over de mandoline waar je meer leest over dit erg handige keukenapparaat.

Wil je een mandoline kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Bol.com. Behalve een mandoline vind je bij Bol.com natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens