Muffinblik

Een muffinblik is ideaal voor het bakken van muffins en cupcakes. Je hebt muffinblikken met een verschillend aantal vormen waarvan ik twaalf het handigst vind, net niet te weinig en niet teveel. Behalve als je voor een traktatie 30 cupcakes moet maken, maar dat is een ander verhaal.

Muffinblik

Je kan de muffins of cupcakes direct in de muffinvorm bakken, zelf kies ik er altijd voor om er nog papieren bakvormpjes in te doen. Dit ziet er niet alleen leuker uit als ze klaar zijn maar scheelt ook weer wat schoonmaakwerk. Als je er toch voor kiest om je muffins of cupcakes direct in de vorm te bakken moet je deze wel eerst even invetten met boter, zo komen ze er veel makkelijker uit.

Wil je een muffinblik kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Bol.com. Behalve een muffinblik vind je bij Bol.com natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens