Oventhermometer

Een oventhermometer is voor mij inmiddels onmisbaar geworden. Iedere oven is anders en de ingestelde temperatuur kan vaak afwijken van de daadwerkelijke temperatuur in je oven. Vooral bij het bakken van cakes, taarten en ander gebak is de juiste oventemperatuur erg belangrijk.

Oventhermometer

Door een oventhermometer in je oven te zetten zie je meteen of en hoeveel de temperatuur van jouw oven afwijkt. Het is hierbij belangrijk dat je de thermometer op de plek zet waar je ook je gerecht zal zetten. Ook moet je oven goed voorverwarmd zijn voordat de thermometer de jiistge temperatuur aan geeft.

Zelf neem ik mijn oventhermometer tegenwoordig mee als ik op vakantie ben. Vooral in vakantiehuisjes zitten vaak niet de beste ovens, het is dan handig de afwijking te weten als je toch iets lekkers wilt bakken. Het kost je maar een paar euro en bespaart je misschien wel een hoop ellende.

Wil je een oventhermometer kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Bol.com. Behalve een oventhermometer vind je bij Bol.com natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens