Poffertjespan

Een poffertjespan is een meestal ronde pan met daarin een aantal holle openingen. Door hier beslag in te gieten of te spuiten kan je in één keer een volledige portie poffertjes bakken. Meestal smeer je de openingen van tevoren even in met roomboter.

Poffertjespan

In de meeste gevallen is een poffertjespan van gietijzer gemaakt. deze pannen zijn lekker zwaar en worden goed heet. Ook zijn er pannen in RVS of met antiaanbaklaag te verkrijgen. Mijn voorkeur ligt bij een gietijzeren poffertjespan, en daarin bak je gewoon de allerlekkerste poffertjes.

Wil je een poffertjespan kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Bol.com. Behalve een poffertjespan vind je bij Bol.com natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens