Snijplank

Een goede set snijplanken mag niet ontbreken in je keuken. Het werkt niet alleen makkelijker dan op een bord of rechtstreeks op het aanrecht maar zorgt er ook voor dat je keukenmessen veel langer meegaan.

Snijplank

Je hebt snijplanken in alle soorten en maten, van strakke plastic snijplanken tot mooie snijplanken van bijvoorbeeld bamboe. Het is het meest hygiënisch om een aparte snijplank te gebruiken voor vlees, vis, groenten en warme gerechten.

Ook voor brood en gebak gebruik ik een snijplank, maar dan een goede stevige van hout. Zelf heb ik een mooie snijplankenset van Joseph Joseph met daarin vier verschillende snijplanken. Daarnaast dus een stevige houten en verschillende maten standaardsnijplanken van plastic.

Wil je een snijplank kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Bol.com. Behalve een snijplank vind je bij Bol.com natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens