Soeppan

Een soeppan is een grote en hoge pan die heel erg geschikt is voor het maken van grote hoeveelheden soep. Ook kan je een soeppan trouwens prima gebruiken voor het maken van een lekkere stamppot. Door de hoogte kan je er zonder problemen veel in doen en hoef je niet bang te zijn dat alles er tijdens het stampen uitvalt.

Soeppan

Je hebt allerlei soorten en maten soeppannen in verschillende materialen. Wat ik zelf erg belangrijk vind is dat een soeppan een dikke bodem heeft, zo kan je deze lekker lang op het vuur laten pruttelen en wordt de warmte bovendien goed vastgehouden in de pan. Ook een deksel is nodig zodat er geen vocht en smaak ontsnapt tijdens het koken.

Ben je een liefhebber van stamppot en soep dan mag een soeppan eigenlijk niet ontbreken in je keuken.

Wil je een soeppan kopen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Coolblue. Behalve een soeppan vind je bij Coolblue natuurlijk veel meer handige keukenbenodigdheden.

In het kort

Hoi kookliefhebber! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Ik ben begonnen met kookidee.nl om mijn passie voor koken met jou te delen. Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Lekkere recepten, kookboeken, handige keukenapparatuur, kookgerei en nog véél meer. Hier lees je meer over kookidee.nl.

Ik wens je veel kijk- en kookplezier met kookidee.nl.

Rik en Jens